Apokalipto - Apocalypto 2006
Apokalipto - Apocalypto 2006 BRRip XviD

https://www.imdb.com/title/tt0472043/

Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Macera
Yapım: Amerika
İmdb Puanı: 7.8/10
Vizyon Tarihi: 23 Mart 2007
Süre: 139 dakika
Yönetmen: Mel Gibson
Senaryo: Mel Gibson, Farhad Safinia
Oyuncular: Rudy Youngblood, Dalia Hernandez, Amilcar Ramírez, Mayra Serbulo, Espiridion Acosta Cache, Gerardo Taracena, Abel Woolrich, Antonio Monroy, Aquetzali García, Carlos Emilio Báez, Diana Botello, Iazua Larios, Israel Ríos, Israel Contreras, Itandehui Gutierrez, Joaquin Rendon, Jonathan Brewer, Lorena Heranandez, Maria ısidra Hoil, María Isabel Díaz, Miriam Tun, Morris Birdyellowhead, Nicolás Jasso, Rafael Velez, Raoul Trujillo, Ronaldo Eknal, Sayuri Gutierrez
Konusu: Güçlü Maya Krallığı, gittikçe yayılan şehirler kurarak, gökyüzünü delen piramitler yaparak ve olağanüstü kültürel ve bilimsel başarılar elde eden etkileyici gelişmiş bir toplum inşa ederek Amerika’da 1000 yıldan fazla bir süre hüküm sürdü. Ondan sonra, tarihin ışıltısı içinde, bu dünya çöktü. Bütün bunlardan geriye kalan ormanlarla kaplı birkaç piramit ve boşuna umut veren bir gizem oldu. Şimdi, Maya uygarlığının sona ermesinden 500 sene sonra, yönetmen Mel Gibson, felaketin kıyısındaki bir dünyada kendisi için en fazla önem taşıyan şey olan ülkeyi kurtaracak olan bir adamın macerası üzerine kurulan belirli bir zamanı olmayan bir efsanede olduğu gibi her şeyi gözler önüne seren modern bir film macerası yaratmak için asla keşfedilmemiş bu ülkeyi derinlemesine araştırıyor: APOCALYPTO.
Apocalypto 2006 Screenshot
tikla indir

5 Yorumlar

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

  1. This is an amazing movie!

    YanıtlaSil
  2. Süper bi film.Paylaşım için teşekkürler.Online izleme linkide ayrı bi jest olmuş;)

    YanıtlaSil
  3. Film öyle güzel ve öyle etkileyici ki insan kendini kaybediyor. izlediğim en güzel filmler kategorisinden bir tanesi, tam bir yasam mücadelesi. insan ailesi için neler yapabiliyor hayatta kalabilmek için...
    Emeğinize saglık, özellikle bu filmi bizlere sunan MEL GİBSON’ a teşekkür ederim iyi seyirler…!

    YanıtlaSil
  4. Film güzelde keşke türkçe olsaydı..:(

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar filmin telif hakkı ve dublajı ile ilgili tüm hakları yönetmende, beli bir zaman var ondan önce her hangi bir ülke çeviri yaparsa yönetmene o ülkenin kültür bakanlığı tazminat ödemek zorunda! isanın çilesi tutku filminde olduğu gibi burdaki amaç filme okadar emek verilmişki konuşulan diler farsça ibranice çoğu oyuncu film yapım süresince 2 ila 3 yıl dil kursuna gitmiş!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

Önceki Makale Sonraki Makale