BLOGGER TEMALARI NASIL YÜKLENiR

Bu yazımda bloğunuz için indirdiğiniz temaları bloğunuza nasıl uygulayacağınızı, resimli olarak anlatacağım. Lütfen aşağıdaki adımları izleyin.


Blogger'a tema nasıl uygulanır; Blogger temaları nasıl yüklenir?


1.Adım:


Yüklemek istediğimiz şablonu indiriyoruz.
En Güzel Blogger Temaları
Kişisel Blogger Temaları
İndirdiğimiz zip dosyası içerisindeki XML uzantılı olanları çıkarıyoruz.
Blogger_sablon_cikartma

2. Adım


Sol tarafta bulunan menüden Şablon sekmesine tıklayın..
Şablonu seç

3. Adım


Açılan sayfada sağ üst köşedeki Yedekle / Geri Yükle butonuna basın.
Yedekle/Geri Yükle

4. Adım


Dosya Seç yada Gözat butonuna tıklayın.
Dosya Seç yada Gözat

5. Adım


İndirdiğiniz XML uzantılı dosyanızı seçin ve Yükle butonuna basarak temayı ekleyin.
şablonu bul ve yükle

Bu kadar. Umarım herkeze yardımcı bir makale olmuştur. Yapamadığınız bir şey olursa "YORUM" kısmında belirtebilirsiniz.
Barış, huzur, sağlık ve bereket Arkadaşlar! Herkeze kolay gelsin. iyi bloglamalar...

10 Yorumlar

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

  1. Merhaba..Ben widget ekleyemedim de yardımcı olur musunuz!?

    YanıtlaSil
  2. 1. Kumanda paneline giriş yapın.
    2. Yerleşim → Gadget ekle → HTML/Javascript bulun.
    3. Eklemek istediginiz kodlari oraya yazin.
    Tabiki bloggerin kendi hazir eklenti widgetlarida var hepsi Yerleşim → Gadget ekle bölümünde.Kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar elinize sağlık siteniz ve anlatmlarınız çok güzel ve anlaşılır olmuş ben bir çok konuda faydalandım fakat bu konuda yeni olduğum için bazı konuları anlayamıyoruz benim bir blogum var ve temasını değiştirmek istiyorum sizin önerdiğiniz ve örneklerini gösterdiğiniz temalardan indirmek istiyorum.Tema indirme konunuzda; İndirdiğimiz Zip dosyası içerisindeki xml uzantılı olanları çıkarıyoruz bu uzantıları nasıl buluyor ve çıkartıyoruz.Birde bu indireceğimiz temalar ücretlimi bilgi verebilirseniz çok sevinirim Teşakkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim Paylaştığım En güzel blogger temaları yada Kişisel Blogger Temaları konularında şablonların (temaların) %90'ı ücretsizdir. Ücretli olup olmadığını google'da arama yaparak öğrenebilirsiniz. indirdiğiniz zip dosyalarınızı bir winzip yada winrar adlı programla açtığınızda içindeki xml uzantılı şablon dosyasını görürsünüz. Bunu sürükle bırak yaparak masaüstünüze çıkartarak, şablonunuzu yükleyebilirsiniz. Kolay gelsin.

      Sil
  4. Merhabalar Sizin söylediğiniz gibi blogger teması indirdim eski temamı yedekledim indirdiğim temayı açıp xml dosyasını çıkartıp masa üst.attım gözattan masa üstdeki xml dosyasını seçtim yükle dediğimde Şablonunuzu kaydedemedik.
    Şablonunuz doğru şekilde oluşturulmadığından ayrıştırılamadı. Lütfen tüm XML öğelerinin doğru şekilde kapatıldığından emin olun. XML hata iletisi:
    Content is not allowed in prolog.uyarısı verdi blogger sitemin adrs veryrm http://illerimizrehberi.blogspot.com.tr/ bakıp yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tema hatalıysa bu hatayı vermesi normal. Hangi temayi beğendiniz? Yazın buraya, ben bakıym, hatalı bölümünü yazarım buraya. Yada düzeltip gönderirim size. iletişim bölümünden bana e-mail adresinizi görebileceğim bi mesaj yazın.

      Sil
  5. İndirmeye çalıştığım tema Vento teması ilginize teşekkür ediyorum , bunun haricinde bloguma sabit ana sayfa yapabilirmiyim yazılarınızda bulamadım bu konuyu teşekkürler e-mail adresimi iletişimden gönderdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vento temasını indirip denedim bi problem yok. Vento without slider (slidersiz) olanındada problem yok. iletişim bölümünden bana mesajınız gelmedi malesef. Lütfen tekrar deneyin.

      Sil
  6. Merhaba ben bu şablonu indirdim: http://btemplates.com/2013/blogger-template-putih-pekat/ fakat sizin yaptığınız buraya çıkart şeyini yaptığımda sizinki gibi olmadı, yani onun öbür halini görmedim. Nasıl yapacağım?

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

Önceki Makale Sonraki Makale