Back to the Future ultimate trilogy

Geleceğe Dönüş BoxSet Trilogy



Geleceğe Dönüş - Back to the Future 1985 BRRip Türkçe Dublaj (Tek Link)

Geleceğe Dönüş - Back to the Future 1985
https://www.imdb.com/title/tt0088763/

Tür: Macera | Komedi | Bilim-Kurgu
İmdb Puanı: 8.5
Vizyon Tarihi: 03 Temmuz 1985 (ABD)
Süre: 116 dakika
Yönetmen: Robert Zemeckis
Oyuncular: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson
Tüm zamanların en fazla gişe hasılatı yapmış filmlerinden birisi! Steven Spielberg zeka, hayalgücü ve bulaşıcı bir dehaya sahip, zaman sınırlamalarını aşan bu fantastic komediyi sunuyor. Marty Mcfly (Michael J. Fox), çılgın profesör (Christopher Lloyd) tarafından icat edilmiş plütonyumla çalışan bir zaman makinesiyle 1955'li yıllara geri giden 18'li yaşlarında tipik bir Amerikan gencidir.

Zamana yaptığı bu histerik ve sürprizlerle dolu yolculuğu sırasında Marty'nin geleceğe dönebilmek için garantilemek zorunda olduğu çok önemli bir şey vardır. O da gelecekte bıraktığı anne ve babasını tanıştırıp, bir şekilde birbirlerine aşık olmalarını sağlamaktır. Robert Zemeckis tarafından yönetilen bu enfes komedi-macerayla tekrar tekrar Geleceğe Dönüş yolculuğuna çıkmak için sabırsızlanacaksınız.

Geleceğe Dönüş 1 screenshot

tikla indir


Geleceğe Dönüş 2- Back to the Future Part 2 1989 BRRip Türkçe Dublaj (Tek Link)

Geleceğe Dönüş 2
https://www.imdb.com/title/tt0096874/

Tür: Aksiyon | Macera | Bilim-Kurgu | Komedi
İmdb Puanı: 7.7
Vizyon Tarihi: 20 Kasım 1989 (ABD)
Süre: 108 dakika
Yönetmen: Robert Zemeckis
Oyuncular: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson

Serinin ilk filminde geçmişte yaptığı hatayı telafi edip kendi zamanına dönen Marty, Doktor Brown Geleceğe gittikten hemen sonra onunla yeniden karşılaşır. Doktor Marty ve Jennifer'ı alıp 2015 yılına giderek gelecekte McFly'ın ailesinin karşılaşacağı problemleri çözmeye çalışırlar. Ancak eve geri döndüklerinde birinin(Biff) zaman makinesini kullandığını ve yaptığı değişikliğin kendi zamanlarını etkilediğini farkederler. Şimdi yapmaları gereken tek şey 1955'e geri dönüp yapılan değişikliği düzeltmektir.

Geleceğe Dönüş 2 screenshot

tikla indir


Geleceğe Dönüş 3 - Back to the Future Part 3 1990 BRRip Türkçe Dublaj (Tek Link)

Geleceğe Dönüş 3

https://www.imdb.com/title/tt0099088/

Tür: Aksiyon | Macera | Bilim-Kurgu | Komedi
İmdb Puanı: 7.3
Vizyon Tarihi: 25 Mayıs 1990 (ABD)
Süre: 118 dakika
Yönetmen: Robert Zemeckis
Oyuncular: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Mary Steenburgen

Marty ve Dr. Brown 1955'te Biff'in yaptığı değişikliği düzelttikten sonra fırtınalı havada kendi zamanlarına dönmeye hazırlanırken zaman makinesine yıldırım düşer ve kaybolur.1955'te mahsur kalan Marty'e o gün o saatte kendisine verilmek üzere doktordan mektup gelir.
Doktorun kazayla 1885 yılına gittiğini ve o şartlar altında tamir edilemeyen zaman makinesinin gömülü olduğu yeri mektuptan öğrenen Marty, 1955 yılındaki Doktorun yanına yeniden gider.
1955 yılının teknolojisiyle zaman makinesi yeniden kullanılır hale geldikten sonra Marty, 1885 yılına gidip önce doktoru kurtaracak sonra kendi zamanlarına döneceklerdir.Planlarındaki atladıkları tek nokta ise, 2015 yılında eklenen geri dönüşümlü reaktörle elektrik sorunu kökten hallolmuştur fakat vahşi batı devrinde işlenmiş dizel benzin yoktur!

Geleceğe Dönüş 3 screenshot

tikla indir

1 Yorumlar

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

Önceki Makale Sonraki Makale