Animasyonlu Ramazan Feneri Eklentisi
Öncelikle Rahmet ve bereket anlamına gelen, içinde sayısız hikmet bulunduran Ramazan ayının herkeze hayır, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Ramazan ayı vesilesiyle sizlerle paylaşmak istediğim çok şık bir eklenti var. Websitenizde, blogunuzda kullanabileceğiniz bir Ramazan feneri eklentisi. Flaş animasyonlu bu eklenti, sağdan sola doğru sallanan ve altında arapça yazılarla ay beliren çok dekoratif bir eklenti. Sadece blogger değil bütün blog ve websitelerde sorunsuz çalışıyor. Sadece sisteminizde Adobe flash player kurulmuş olmalı. Ki bu herkezde kuruludur. Umarım hoşunuza gider. Güzel yorumlarınızı eksiz etmeyin. Sema Kapılarının açık olduğu bu ayda, heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle, HAYIRLI RAMAZANLAR.

Ramazan feneri eklentisi için aşağıdaki adımları izleyin

● Her websitede, blogda body etiketi vardir. body etiketi HTML metin dilini kullanarak, göstermek istediğimiz içeriklerin bulunacağı esas alandır. Bizim aradigimiz kod bu olacak. Temanizda (sablonuzda) </body> kodunu aratıp bulun ve hemen üzerine aşağıdaki kodları kopyalayıp yapıştırın.
● Bloggerda, Blogger kontrol panelinize giriş yapın > Şablon sekmesine tıklayın.
- Şablonunuzu yedeklemeyi unutmayın!
- HTML'yi Düzenle'ye basın.
- Düzenleme ekranındayken CTRL+F tuş kombinasyonuyla </body> kodunu aratıp bulun ve hemen üzerine aşağıdaki kodları kopyalayıp yapıştırın.
<!-- Ramazan Feneri By www.meftunmede.com -->
<div align='center'>
<table border='0' cellpadding='0' cellspacing='0' width='900'>
<tr>
<td height='0' width='900'>
<div style='float:left; left:45px; position:absolute; overflow:visible; top:0px; height:192px; width:144px z-index: 9999;'>
<object border='0' classid='clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000' codebase='https://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0' height='144' id='obj2' width='192'><param name='movie' value='https://meftunmede.github.io/Ramazan_Feneri.swf'/><param name='quality' value='High'/><param name='wmode' value='transparent'/><embed height='144' name='obj2' pluginspage='https://www.macromedia.com/go/getflashplayer' quality='High' src='https://meftunmede.github.io/Ramazan_Feneri.swf' type='application/x-shockwave-flash' width='192' wmode='transparent'></embed></object>
</div>
</td>
</tr>
</table>
</div>

Özelleştirme

● Ben eklentiyi solda kullandım. Eğer siz solda değilde sağda isterseniz, kodlar içerisindeki kırmızıyla işaretlediğim left olan bölümleri right yapın.
● Mavi ile işaretlediğim sayısal değer (45px) ise sağ yada sola olan mesafedir. Azaltırsanız sağa yada sola yaklaşır, çoğaltırsanız uzaklaşır. İsteğinize göre konumlandırabilirsiniz.
Hepsi bukadar. Barış, huzur, sağlık ve bereket Arkadaşlar! Herkeze kolay gelsin. İyi bloglamalar...

2 Yorumlar

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

Önceki Makale Sonraki Makale