W3C Validator

W3C Doğrulayıcısı Web belgelerinin geçerliliğini kontrol etmenize olanak tanıyan W3C tarafından ücretsiz bir hizmettir. Ayrıca CSS Doğrulayıcısı da mevcuttur.

w3cvalidator-web-designer-tools-useful

Clean CSS

CleanCSS güçlü CSS Optimizer ve biçimlendirici. Temelde, CSS kodu alır ve daha temiz ve daha özlü hale getirir.

Clean CSS

XHTML Karakter Varlık Referans Tablosu

Bu sayfa W3C tarafından yayınlanan resmi HTML 4 şartname bölümünde 24 belirtildiği gibi HTML 4 ve XHTML 1.0 252 izin varlıkları içerir.

htmlcharacters-web-designer-tools-useful

Google analytics

Google Analytics, güçlü ve kullanımı kolay bir raporlama platformu üzerine kurulmuştur. Böylece, yalnızca birkaç tıklamayla görüntülemek istediğiniz verilere karar verebilir ve raporlarınızı özelleştirebilirsiniz.

googleanalytics-web-designer-tools-useful

HEX TO RGB

Bu aracı site tasarımlarında HEX RGB renk kodlarını dönüştürmek için kullanabilirsiniz. Tabii ki web'de mevcut birçok araç görebilirsiniz, ancak bu, minimal kolay ve basittir.

HEX TO RGB

Google PageSpeed Insights

PageSpeed Insights bir web sayfasının içeriğini analiz eder ve sayfayı daha hızlı hale getirmek için öneriler oluşturur. Web sayfalarınızın tüm cihazlarda daha hızlı olmasını sağlayın.

Google PageSpeed Insights

Google Yapısal Veri Test Aracı

Yapısal veri test aracı, işaretlemenizi denetlemenize ve Google'ın sayfanızdan yapısal verileri ayıklayabileceğinden emin olmanıza olanak tanır. Bu araç, belirli bir web sayfasının Google arama sonuçlarında nasıl görünebileceğine ilişkin bir önizleme sunmasının yanı sıra, söz konusu sayfada bulunan işaretlemeyi de görüntüler.

Google Yapısal Veri Test Aracı

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

Önceki Makale Sonraki Makale